Huidverbetering geven met een betaalbaar merk zonder in te leveren op de kwaliteit?

Kom naar onze kennismakingsochtend en ontdek wat de producten van LeviSsime voor jouw praktijk en klanten kan betekenen.

LeviSsime als goede basis voor jouw praktijk

Mijn naam is Ine Brummelhuis. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van Precious Beauty Care. Vóór Precious Beauty Care heb ik 10 jaar een fantastische praktijk gerund als huidtherapeute en 10 jaar les gegeven aan een opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten.

In mijn 20 jaar ervaring binnen de schoonheidsbranche heb ik veel huidproducten voorbij zien komen. Veelal producten waarbij de prijs-kwaliteitverhouding niet juist is. We kennen allemaal wel de dure lijnen waarbij de effectiviteit niet in verhouding staat tot de prijs of de goedkope lijnen waarbij de kwaliteit te wensen overlaat.

Daarom ben ik zelf op zoek gegaan naar een lijn waarbij de prijs-kwaliteitverhouding wél in orde is. Ik kwam hierbij uit bij LeviSsime. Een Spaans cosmetica merk dat zich al jaren bewijst met effectieve producten, mooie verpakkingen en een eerlijke prijs.

caret-down caret-up caret-left caret-right

Ik werk nu een aantal maanden samen met Precious Beauty Care. Het is een professioneel bedrijf die startende schoonheidsspecialistes de juiste tools geven om een goed bedrijf op te starten. Heel persoonlijk, zeer professioneel en je kan met iedere vraag terecht. Daarnaast is LeviSsime een fantastisch merk om mee te werken, zowel huidverzorgend als huidverbeterend.

Laura Klaassen Laura Huidverbetering & Welness

Zeer tevreden over Precious Beauty Care. Er zijn veel mogelijkheden voor het volgen van trainingen, goede service zowel persoonlijk als telefonisch en e-mail. Ook over de producten van LeviSsime ben ik heel tevreden compleet merk met veel keus, prachtige resultaten en een goede prijs kwaliteit verhouding.

 

Simone van Hoof Styled by Simone

Professioneel, behulpzaam, gastvrij, gezellig en een superservice! Ik ben zeer tevreden.

Kristy Gommans Beauty by Kristy

Wat kan je verwachten?

Tijdens onze kennismakingsochtend op jouw gekozen datum, maak je kennis met de huid verbeterende en betaalbare producten van onze topcosmetica lijn LeviSsime. We zullen je dan op de hoogte brengen van de laatste LeviSsime ontwikkelingen en krijg je uitleg over de bijbehorende huidverbeteringsmogelijkheden. Dit is ook een uitstekend moment om de LeviSsime producten zelf uit te proberen.

Verder leggen we je graag uit hoe wij jou en je praktijk kunnen ondersteunen met onze diensten en nemen we alle tijd om je vragen te beantwoorden.

De kennismakingsochtend vindt plaats in ons monumentale pand in Geldrop en duurt tot 12.00 uur.

Na je inschrijving sturen we je een bevestigingsmail met hierin de agenda, routebeschrijving en het LeviSsime informatie pakket. Inschrijven kan hiernaast.

We zien erg uit naar je komst!

Deze kennismaking is Gratis