Wordt Beauty Care Partner

Wil je deel uitmaken van ons groeiende Beauty Care Partner netwerk?

Schrijf je vandaag nog in en ontdek de partnervoordelen voor beauty ondernemers.

Waarom Beauty Care Partner?

Ben jij een beauty professional, schoonheidsspecialist of huidtherapeute en wil je zakelijke toegang to onze merken LeviSsime en Precious Beauty Care® en onze diensten, meld je dan aan als Beauty Care Partner.

Met meer dan 25 jaar ervaring in de beauty business kennen we als geen ander de uitdagingen, behoeftes en successen van schoonheidsspecialistes en huidtherapeutes. LeviSsime is in Nederland en Belgie met meer dan 200 specifieke huidproducten uitgegroeid tot het meest veelzijdige en complete professionele merk voor huidverbetering en huidverzorging. En met ons eigen merk Precious Beauty Care® brengen we een onderscheidend 100% natuurlijk professioneel merk voor beauty professionals. Dit stelt je als partner in staat om al je benodigdheden voor huidverbetering op één plek te vinden.

De sterke leveranciersrelatie met Nirvel SL (Spanje) voor ons merk LeviSsime, onze contacten met de laboratoria en producent van ons merk Precious Beauty Care&reg geven ons en daarmee ook jou toegang tot de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van gezichtsproducten.  Dit verzekert je van de kwaliteit van de producten en diensten, die je aan je klanten kunt bieden.

Met onze ervaring en persoonlijke coaching bieden we je als beauty care partner deskundig advies over productselectie, behandelingen, trends in de beauty business en marketing strategieën. Samen met onze trainingen en online leeromgeving helpen we je bij het succesvol runnen en laten groeien van je salon/ praktijk.

Met de trainingen 'Werken in mijn praktijk' leren we je over het gebruik van nieuwe producten, technieken en trends in de gezichtsverzorging. Dit helpt je vaardigheden te verbeteren en je aan te passen aan veranderende klantbehoeften. Met de trainingen 'Werken aan mijn praktijk' leren we je topondernemerschap, onderscheidende marketing om meer klanten te werven en meer omzet en winst te behalen. De praktijk trainingen geven we naar jouw behoefte in ons monumentale pand of bij jou in in je eigen praktijk.

Met onze partner bestel platform ben jij verzekerd van 24 uur/ 365 dagen bestelmogelijkheden. En ons magazijn is alle werkdagen van het jaar voor jou geopend om op die dagen binnen 24 uur je bestelling te versturen. Door deze snelle en betrouwbare leveringen kunnen we aan jouw bestelschema en minimale voorraadbehoeften voldoen.

Via onze Partner Nieuwsbrief communiceren we je over maandelijkse kortingen. En als partner doe je mee in het bonusschema, dat kan oplopen tot een bonusbedrag van 5% over je jaarlijkse inkopen bij ons.

In onze E-learning en Partner bibliotheek vind je alle online trainingen, jaarplanning praktijk trainingen, nieuwsbrief archief, product catalogi, prijslijsten en behandel plannen.

Al deze voordelen samen, zullen ongetwijfeld bijdragen aan jouw succes als beauty professional en aan je salon/ praktijk. Onze hoogwaardige producten en diensten zijn erop gericht je bedrijf te laten groeien en je te onderscheiden in de competitieve beauty markt.

Voorbeeld LeviSsime Praktijktraining

Partner Trainingsaanbod: Voorbeeld LeviSsime Praktijktraining

Samenvatting van je partnervoordelen:

✅   Zakelijke toegang to onze merken LeviSsime en Precious Beauty Care&reg en onze diensten

✅   Professionele partner met meer dan 25 jaar ervaring in de schoonheid/ beauty business

✅   Uitgebreid assortiment met meer dan 200 specifieke huidproducten

✅   Kwaliteit en betrouwbaarheid door onze sterke relaties met leveranciers en laboratoria

✅   Deskundig advies voor het professionaliseren en laten groeien van je salon/ praktijk

✅   Uitgebreid trainingsaanbod van product, theorie en praktijktrainingen (online, bij jou of bij ons)

✅   Online bestelplatform (24 uur/ 365) en uitleveringen op alle werkdagen van het jaar

✅   Maandelijkse kortingen en jaarlijkse bonussen

✅   E-learning met online trainingen

✅   Partner bibliotheek met nieuwsbrief archief, product catalogi, prijslijsten en behandel plannen

Vergroot nu je succes door samenwerking met een professionele partner!

LeviSsime - Wimper en Wenkbrauw lijn

Beauty in your eyesCare Partners

"Ik ben nog steeds heel blij met de producten van LeviSsime. Bedankt weer voor de fijne samenwerking"

Pemm Winters - PEMM BEAUTICIAN

"De LeviSsime fruitzuur training heb ik als heel fijn ervaren. Ik heb inmiddels al 3 pakketten verkocht."

Tanja Rood - ALL OVER BEAUTY

"Topkwaliteit!! Kan niet meer zonder."

Jantsje de Wit - MAKE UP ARTISTRY

Wordt Beauty Care Partner!

Wil je deel uitmaken van ons groeiende Beauty Care Partner netwerk?
Schrijf je vandaag nog in en ontdek de voordelen van een Beauty Care Partner.