200+

      Top Cosmetica Producten

  20+ jaar

   Toonaangevende ervaring

250+

Trouwe Klanten

Bouw samen met LeviSsime de volgende superpraktijk

Praktijk Training voor Beauty Partners

Superpraktijk

Het is onze missie om jou professionele en betaalbare huidproducten te bieden met de hoogst mogelijke kwaliteit en je te helpen groeien als schoonheidsprofessional. Jij staat ​​hierin samen met jouw klant centraal! We blijven met onze LeviSsime producten en behandelingen innoveren om de beste resultaten te bieden in huidverzorging- en verbetering. Je kunt bij ons voortdurend je kennis en kunde op een hoger plan brengen met een ruime keuze in praktijk trainingen. En via onze uitgebreide online leeromgeving met meer dan 30 training video’s en onze persoonlijke adviezen kun je voortdurend jouw skills en je praktijk naar een volgend niveau brengen.

Innovatie & Ontwikkeling

Wij zien innovatie als een essentieel onderdeel om jou te voorzien van de beste producten om jouw klanten te helpen. Daarom distribueren we het Spaanse LeviSsime merk van Nirvel Cosmetics!

Zij innoveren in een eigen laboratorium met als doel de kwaliteit en effectiviteit van de LeviSsime producten te garanderen. Hierbij maken ze continue gebruik van de nieuwste kennis, technologie en apparatuur. Nieuwe formules worden door hen ontwikkeld, getest en geproduceerd onder strikte kwaliteitsnormen zoals ISO 9001 en ISO 27700. Schoonheid is innovatie en ontwikkeling!

Door de goede prijs-kwaliteitverhouding en het grote aanbod aan producten (meer dan 200 in onze zakelijke webshop!) vormt LeviSsime een zeer geschikt merk voor iedere beginnende en ervaren schoonheidsspecialist. Daarbij komt dat LeviSsime ook steeds nieuwe producten ontwikkelt en de huidige producten verbetert. Zo heb je altijd het beste product in jouw praktijk.

Basis voor het gezicht

Aqua – Voor de droge huid

Armony – Voor de vette en Acne huid

Delicate – Gevoelige en couperose huid

Meer Huidtypes

Gevoelige Huid – Delicate programma

Rijpe Huid – Longevity, White Diamond

Acne Huid – Armony Programma

Pigment huid – Anti Pigment lijn

Jonge Huid – Stop 30 lijn

Cellulite Huid – Sculptist Programma

 

De LeviSsime Delicate lijn is zeer geschikt voor een gevoelige huid

Meer Product Categorieën

Oog contour, wimpers en wenkbrauwen

Zon producten, maskers en ampullen

Body, Hand, Voet en Been producten

Mannenlijn, Kado’s en Gifts

 

Speciale lijnen

Naturals – Gezichtsverzorgingslijn

Splendor – Vitamine C lijn

Urban City lijn – Anti pollution lijn

Argan lijn – Hydrateert en verstevigt

 

Klanten Reviews

Partner Bibliotheek

Wanneer je het starterspakket LeviSsime afneemt krijg je automatisch toegang tot onze Theorie en Praktijk trainingen, onze Partner Bibliotheek en onze E-learning Omgeving. In onze kosteloze E-learning omgeving vind je instructievideo’s van de meest gebruikte LeviSsime producten en behandelingen. Na afname van het starterspakket kan je jezelf aanmelden voor een uitgebreide producttraining. Tijdens deze training bij ons op kantoor doorlopen we een groot aantal producten en ga je deze ook daadwerkelijk uittesten.

Exclusief in de Benelux

Precious Beauty Care is de enige importeur en groothandel van LeviSsime binnen de Benelux. Dit betekent dat je als schoonheidspraktijk exclusief toegang hebt tot LeviSsime producten omdat wij dit merk niet verkopen aan de consument.

Perfecte aansluiting op de vegan lijn

Naast LeviSsime bieden wij een 100% natuurlijk biologische en organische gezichtsverzorgingsmerk aan Precious Beauty Care® . Dit Vegan merk is zo ontwikkeld dat deze perfect samenwerkt met LeviSsime. Dit maakt het voor jou mogelijk om LeviSsime als basis te hanteren en aan te vullen met de unieke Precious Beauty CARE – VEGAN lijn.

Een korte productdemonstratie:

De unieke voordelen van LeviSsime

 

Een effectieve en krachtig merk

Volle inzet op innovatie

Maximale winstmarge per product

Exclusief voor schoonheidspraktijken

Toegang tot de LeviSsime academy

 

Huidverbeteraar

LeviSsime biedt effectieve huidverbetering producten ontwikkeld op basis van jarenlang onderzoek en doorontwikkeling.

Maximaal profiteren

Met de LeviSsime productlijn profiteer je van een lage inkoopprijs waardoor je een maximale marge hebt op ieder product.

Uniek in de markt

LeviSsime biedt voor ieder huidprobleem een unieke productlijn aan waardoor je altijd doelgericht de huid kunt verbeteren.

Kortom:

Met LeviSsime beschik je over producten met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding waarmee je de juiste basis legt voor jouw praktijk. Vraag een vrijblijvende en kosteloze demonstratie aan. Tijdens de vrijblijvende en kosteloze productdemonstratie maak je kennis met de huidverbeterende en betaalbare producten van onze topcosmeticalijn LeviSsime. We zullen samen  de laatste ontwikkelingen van LeviSsime doornemen en je voorzien van uitleg over de bijbehorende huidverbeteringsmogelijkheden.
Dit vormt ook een uitstekend moment om de LeviSsime producten zelf uit te proberen, te ervaren en om al je vragen te stellen.
Tevens leggen we je graag uit hoe wij jou als professional en je praktijk kunnen ondersteunen met onze diensten om van jouw praktijk een toppraktijk te maken.