Kom naar een van de kennismakingsdagen

Kennismakingsdagen juni 2018

Om jou en beginnende schoonheidsspecialisten te helpen, organiseert Precious Beauty Care leuke en leerzame kennismakingsdagen met trainingen, die een blijvende indruk zullen achter laten.

De kennismakingsdagen vinden plaats op 13 juni t/m 19 juni bij Precious Beauty Care in Geldrop. De bezoekers van de kennismaking/trainingsdag zijn vrij om te kiezen op welke (1 van de 6) dagen ze langs komen. Door deel te nemen aan één van deze dagen krijgen zij de mogelijkheid om Precious Beauty Care en haar professionele topcosmetica lijn LeviSsime beter te leren kennen. De dag zal starten om 10:00 met een warm ontvangst. In de ochtend krijgen de bezoekers de uit gelegen kans om al zijn/haar vragen te stellen over Precious Beauty Care of over onze productlijn LeviSsime. Het theoretische gedeelte zal worden afgesloten met een heerlijke lunch. Na deze lunch volgt er een training. Door het geven van deze training krijgen de bezoekers de gelegenheid om zelf een behandeling te geven en te ondergaan met de producten van LeviSsime.
De kennismakingsdag is hét moment om de ins en outs te weten te komen over Precious Beauty Care, maar vooral ook om het merk LeviSsime te ontdekken. Heb jij de ambitie om je praktijk te laten groeien in huidverbetering en winstgevendheid? Meld je dan aan voor één van deze leerzame super leuke dagen via ons contactformulier! We zien uit naar je komst!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *