Urban Beauty Lijn

De Urban Beauty kit bevat vier geweldige producten van de Urban lijn die speciaal ontwikkeld zijn om je huid te reinigen, zuiveren en beschermen.

Deze KIT bevat:

1. CITY DEFENSE MIST
2. CITY DEFENSE DAILY CREAM SPF 20
3. ZEN PROTECTOR NACHT SERUM
4. STADZUIVEREND ZUURSTOFMASKER

City Defense Mist

Beschrijving: Micellair water die de huid dagelijks reinigt en beschermt van vervuiling vanuit buitenaf. Het creëert een bescherm laag over het gezicht, bewaart de lipide barrière en beschermt het cel metabolisme. Het combineert de eigenschappen van een make-up remover en een tonic.

Resultaten: Een schone en beschermde huid.

Gebruik: Breng aan op een wattenschijfje en masseer dit vervolgens in je huid, nek en decolleté. Herhaal deze stappen als het nodig is. Gebruik dit product in de ochtend en in de avond, als je make-up draagt maar ook als je geen make-up draagt.

City Defense Daily Creme SPF20

Beschrijving: Een dagcrème die de huid beschermt tegen atmosferische, huiselijke en UV-vervuiling. Creëert een beschermlaag over het gezicht en voorkomt afzettingen van verontreinigde stoffen en zware metalen en beschermt tegen oxidatieve stress. Beschikt over krachtige ontgiftende eigenschappen en sterke antioxidanten.

Resultaten: beschermlaag tegen vervuiling en voorkomt oxidatieve stress.

Gebruik: Na het reinigen van de huid met de City Defense Mist, breng de crème aan over het gezicht, de nek en het decolleté. Gebruik de crème in de ochtend.

Zen Protector Night Serum

Beschrijving: De Zen Protector Night Serum is een nacht serum dat helpt de emoties te balanceren die impact kunnen hebben op de huid. Dankzij de rijkheid aan Kurcuma, gaat het product rimpels tegen verkregen door stress en zorgt er vervolgens voor dat het gezicht ontspant. Het product beschermt ook tegen vervuiling en heeft sterke ontgiftigingseigenschappen.

Gebruik: na het reinigen van de huid met de City Defense Mist, verspreid de Zen Protector Night Serum over het gezicht, de nek en het decolleté. Gebruik deze in de avond.

Resultaten: een schone, beschermde en anti-stress huid.

City Purifying Oxygen Mask

Beschrijving: Zuiverend gezichtsmasker speciaal voor de doffe huid. De City Purifuing Oxygen Mask heeft een zuurstofhoudende, diep reinigende en ontgiftende werking. Combineert de actieve ingrediënten met drievoudige bescherming tegen vervuiling.

Gebruik: Reinig het gezicht eerst met de City Defence Mist, verspreid vervolgens het masker over het gezicht, de nek en het decolleté. Laat het masker 15 minuten zitten en verwijder het masker met water. Vervolgens kun je de City Defence Mist weer aanbrengen om te reinigen en hierna breng je het Zen Protector Night Serum aan op het gezicht, de nek en het decolleté. Gebruik deze s ’nachts, één keer in de week.

Resultaten: een schone en beschermde huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *