Anti-acné behandeling: Ga de strijd tegen acné aan met LeviSsime Alta Cosmetica.

Acné wordt bij de meeste mensen veroorzaakt door hormoonwisselingen tijdens de pubertijd. Dit kan erg naar zijn; het is vaak pijnlijk en daarbij kan het je zelfvertrouwen naar beneden halen. Voor huidspecialisten is het dus belangrijk om dit huidprobleem goed en snel te kunnen aanpakken met een merk dat echt huidverbetering weet te geven.

Als je deze doelgroep bekijkt is het een uitdagende doelgroep:
  • Ouders moeten het nut van behandelen inzien en hier voor willen betalen;
  • De jongere moet gemotiveerd zijn om producten consequent te gaan gebruiken.
Het is daarom raadzaam om (een van) de ouders mee te laten komen een eerste gesprek. Je kunt tijdens dit gesprek aan de jongere zelf vragen of ze een doel hebben; Waarom zijn ze bijvoorbeeld naar jouw toe gekomen? Waarom moet de acné weg? Hebben ze een gala waar ze er met een gave huid naar toe willen? Of willen ze ‘daten’ en durven ze geen contact te leggen vanwege de acne?
Herhaal hun antwoord om te kijken of je het onderliggende doel goed hebt begrepen. Vervolgens laat je ze de jongere een cijfer geven tussen de 0-10 over hoe erg ze met de acné zitten. Dit helpt om de ouder(s) duidelijk te maken hoe erg de jongere met het probleem zit. Praktijk leert dat ouders van niet door hebben hoe erg hun zoon of dochter namelijk met dit probleem zit.
Vervolgens geef je aan dat je vandaag maximaal je best gaat doen om zoveel mogelijk afval uit de huid van de jongere te halen. Deze afvalstoffen zorgen namelijk voor verstoppingen en bacteriën leven van dit afval en zorgen voor ontstekingen.
Omdat de huid van de jongere niet uit zichzelf geneest is het belangrijk dat de jongere de door jou aanbevolen producten meer naar huis neemt om deze twee maal per dag te gebruiken. De behandelingen zullen de huid veranderen en conditioneren, waardoor er minder talg wordt aangemaakt en littekens vervolgens kunnen herstellen. Dit laatste is met name erg belangrijk: Kraters moeten weer egaal gemaakt worden en ergere beschadiging van de huid wil je voorkomen.
Leg indien nodig uit dat het geen zin heeft om een vervolg afspraak te maken als ze de jongere of ouders het nut van de producten niet zien. De investering die de jongere / ouder naast de behandelingen dient te doen bedraagt €150, je klant ontvangt daarvoor het gehele acné verzorgingspakket.
Als er met de behandelingen i.c.m. de producten wordt ingestemd is het belangrijk dat je met de jongere zelf afstemt dat hij of zij zelf verantwoordelijk is voor het nakomen van de vervolgafspraken en het op de juiste manier gebruiken van de producten. Spreek uit dat je blij bent voor de jongere dat er nu wat kan worden gedaan aan dit lastige probleem met behulp van met Alta Cosmetica LeviSsime.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *