De voordelen van het gebruiken van citroen

Citroenen zijn een bron van Vitamine C en worden al eeuwenlang geroemd om de vele voordelen die ze bieden voor de gezondheid. Citroenen kunnen onder andere gunstig zijn voor het hart, het gewicht en de spijsvertering. Ze kunnen ook wel superfood genoemd worden! Voornamelijk staat citroensap bekend om zijn helende krachten.

Je energiepeil en gezondheid gedurende de dag hangt af van wat je in de ochtend eet en drinkt. Een glas citroenwater zorgt ervoor dat je een energie boost krijgt en je je de hele dag goed voelt.
De gouden combinatie
Citroenwater en honing is een gouden combinatie. Deze twee super producten zijn bacterieremmend en rijk aan antioxidanten.  Neem een glas warm citroenwater, voeg een theelepel honing toe en roer goed. Drink dit elke ochtend op een lege maag. Deze super-drank geeft je stofwisseling een enorme boost. Het is ook overheerlijk om in plaats van koud water, warm water te gebruiken. Zeker de combinatie met warm water, citroen en honing is een aanrader.
Het bevordert een gezonde en jongere huid
Citroenen zitten vol met antioxidanten die schade door vrije radicalen voorkomen. Deze vrije radicalen zijn verantwoordelijk voor voortijdige huidveroudering. Vitamine C zorgt voor behoud van de elasticiteit van de huid, het voorkomt de vorming van rimpels en het vermindert oneffenheden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *