Oktober Kennismakingsdagen

Maak op 3, 4 of 6 oktober (kosteloos en vrijblijvend) kennis met de nieuwste ontwikkelingen van onze top cosmetica LeviSsime en volg een gratis training

Precious Beauty Care heeft nog 2 open plaatsen beschikbaar voor de kennismakingsdag van 6 oktober. We laten u dan de laatste ontwikkelingen zien van onze Alta Cosmetica LeviSsime, we vertellen over onze uitgebreide dienstverlening aan huidtherapeutes en schoonheidsspecialistes en geven 3 praktijk trainingen (anti-aging, anti-acne en huidverbetering middels ampullen).

Door deel te nemen aan één van deze dagen krijgt u de mogelijkheid om Precious Beauty Care en haar professionele Top Cosmetica lijn LeviSsime beter te leren kennen. De dag zal starten om 9:30 met een warm ontvangst in ons monumentale pand in Geldrop en duurt tot 16.00. Na het warme ontvangst, geven we een presentatie en is er ruimte om vragen te stellen over Precious Beauty Care en onze top cosmetica LeviSsime. ’s Middags wordt u een heerlijke lunch aangeboden en volgen de praktijktrainingen. Uiteraard krijgt u ook de gelegenheid om zelf een behandeling te geven en/ of deze heerlijk zelf te ervaren.
Een kennismakingsdag is hét moment om de ‘ins & outs’ te weten te komen over Precious Beauty Care, maar vooral ook om het merk LeviSsime te ontdekken. Heeft u  de ambitie om uw praktijk te laten groeien in huidverbetering en winstgevendheid? Meldt u dan snel aan voor één van deze leerzame super leuke dagen via ons inschrijfformulier! We zien graag uit naar uw komst.

 

Getagd , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *