Twee zomer must have producten!

De zomer is aangebroken in Nederland en de zon heeft nog nooit zo veel geschenen als nu. Wist je dat de zon nadelen kent? Zonnestralen zijn enorm schadelijk voor de huid! Ze zijn voor 90% de oorzaak van huidveroudering zoals rimpels, pigmentvorming en verslapping van de huid. Uiteraard is er ook een positieve kant; we worden er blij van en het is goed voor onze vitamine D-voorraad.

Dat is geen reden om de zonnebrandcrèmes voortaan te laten staan. Het wordt aangeraden jezelf iedere 2-3 uur in te smeren met een factor om voldoende beschermd te blijven. Laat de crème lekker intrekken. Na een half uur start de werking. De verpakking leent zich goed om in je tas mee te nemen en er zo de hele zomer plezier van te hebben. Eenmaal geopend is het product een jaar houdbaar.
Zonnebescherming zou een dagelijkse gewoonte moeten worden, het hele jaar door. Aangezien UV stralen door het hele jaar aanwezig zijn. Het is daarom enorm belangrijk dat we onszelf verantwoordelijk blootstellen aan de zon.
Hieronder onze nieuwste LeviSsime zomer musthaves die wij iedereen aanraden:
Advanced Ultra Protrector Daily Cream met SPF50
Dagelijkse beschermende gezicht crème met SPF 50+. De crème bevat een lichte textuur met een matte finish, mengt zich met de huid en creëert een onzichtbare bescherm laag. Deze crème beschermt je voor 98%. De tube is ideaal van formaat
Tips om huidveroudering tegen te gaan:
  • Reinig het gezicht dagelijks met een product dat geschikt is voor jouw huidtype.
  • Breng de Advanced Ultra Protrector Daily Cream aan over heel het gezicht voordat je de reguliere crèmes en make-up aanbrengt.
  • Vermijdt herhalende en gevaarlijke blootstelling aan de zon
  • De belangrijkste stap in huidveroudering tegen gaan is om de huid te beschermen tegen UV stralen.
  • Drink minstens twee liter water per dag voor juiste hydratatie.
Tan Booster:
De Tan Booster hydrateert en herstelt de opperhuid en zorgt voor een snelle en langdurige bruine teint. Het is een bruin zonder zon ook verleng je de levensduur van je zomertint met behulp van de Tan Booster. Intens bruinen in minder tijd! Voor degenen die dit jaar geen tijd hebben om te zonnen, of liever voorzichtig zijn met het blootstellen van de huid aan de zon, is dit het ideale product! Het is goed vloeibare crème die snel intrekt.
Getagd , , , , , .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *