Precious Beauty CARE – VEGAN Glorious Face and Body Massage Oil/Genie & Bellabaci Facial Cups

Glorious Face and Body Massage Oil/Genie

Deze verfijnde anti-aging massage olie is een Genie en is ontwikkeld voor massage van gelaat en lichaam voor in de praktijk en voor thuis gebruik. De ingrediënten werken sterk anti-aging en de etherische oliën werken ontspannend. Het heeft een Spa geur. Deze Genie trekt langzaam in de huid waardoor het zeer geschikt is voor cupping. Deze olie is geschikt voor mannen en vrouwen vanaf 18 jaar en ouder is geschikt voor alle huidtypen en huidkleuren.

Ingrediënten: Gefractioneerde kokos olie, Argan olie, Avocado olie, Rozenbottel olie, Dieselbloem blasam, Limonene, Geranium, Kamfer, Pomperans, Palmarosa, Patchouli, Jasmijn olie.

Gebruik: Breng de Genie aan op de gereinigde, gepeelde en te behandelen huid. Na de cupping massage ga je in de behandeling verder met het aanbrengen van het masker. Voor een volledig verzorging breng je na de massage, eventueel de Aloë Vera Intensive Tonic aan, vervolgens de Aloë Vera Instant Eye Cream, erna de Aloë Vera Glorious Serum en dan Aloë Vera Glorious Cream aan.

Bellabaci Facial Cups

Bellabaci Facial Cups zitten per twee stuks verpakt in een mooi doosje. De éne is zachter en de andere is uitgevoerd in een iets hardere uitvoering. Met de laatste kun je dieper masseren. Deze cups worden gebruikt bij een bindweefsel behandeling in je praktijk en ook voor thuis gebruik. In onze strijd tegen veroudering weten we allen dat een bindweefsel behandeling erg aan te bevelen valt. Via cupping kun je dit op een eenvoudige wijze aanbieden en erg veel resultaat geven.

Ingrediënten:  Dit product is gemaakt van erg soepel materiaal dat zeer weinig weekmakers gebruikt en staat aangeschreven als kwalitatief hoogwaardig.

Gebruik: Bellabaci Facial Cups gaan erg lang mee. Reinigen met water en afwasmiddel. Je kunt ze niet ontsmetten met alcohol, alcohol maakt het product stram en onbruikbaar.

Contra indicaties: zwangerschap, eczeem, verse littekens, open wonden, verbrande huid, couperose, actieve acne, actieve rosacea, vaatproblematiek, te hoge of te lage bloeddruk, kanker hebben of hebben gehad de afgelopen half jaar, bloedverdunners, antibiotica, hartproblemen, spataderen, diabetes, bloedstolsels en aspirine gebruik.

Indicaties: rimpels, littekens, aanmaak van collageen en elastine in het bindweefsel, verbeterde huidstructuur en huidteint, verstevigen van de huid, losmaken van verklevingen, stimuleren van de doorbloeding, opname verbetering van ingrediënten, verwijderen van dode huidcellen, reinigen van sinussen, reinigen van poriën, afname van stress, verminderen van wallen en onderkin, helpt bij ontspannen en hoofdpijn, stagnerende gifstofffen en bevorderd een goed lopende lymfesysteem.

Werkwijze: Breng de Glorious Face and Body Massage Oil/Genie aan op gelaat, hals en decolleté (4 pompjes). Vervolgens van rechts onder naar rechts boven werken en van links boven naar links onder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *