Precious Beauty CARE – VEGAN Aloë Vera Face Exfoliator Scrub & Aloë Vera Instant Lifting Mask

Aloë Vera Face Exfoliator Scrub

In de Aloë Vera Face Exfoliator Scrub zit een zeer fijne korrel die zacht aanvoelt op de huid. De korrels in deze scrub zijn gemaakt van zeer fijne afgeronde amandel pit zodat ze geen schade aan kunnen richten aan de huid. ook niet op microscopisch niveau. Voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur.

De gel heeft een dubbele werking: exfoliërende en hydrateren. Het houdt de poriën soepel, reinigt diep, kalmeert en verzacht de huid. Het gebruik van een stoom apparaat is optioneel.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aqua, Aloë Barbadensis Leaf Extract, Olijf Extract, Shea butter vit A en E, Amandelolie, Tarwekiemolie, Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, Kamille Extract, Calendula Extract, Biologisch geteelt.

Gebruik: Voor maximaal resultaat scrub je 1 x per week. Verdeel de scrub over de huid en roteer de scrub enkele minuten zodat de dode huidcellen los laten op een veilige manier. Scrub het gelaat, hals en decolleté. De scrub kan ook worden gebruikt op het lichaam. Verwijder de scrub met (een kompresdoek met) lauw tot warm water. Je mag na gebruik van na de scrub de Aloë Vera Intensive Tonic gebruiken. Het is niet nodig. Nu de huid volledig gereinigd is  het, het juist moment om voor het masker te kiezen. Na het masker gebruik je de Aloë Vera Instant Eye Cream, vervolgens de Aloë Vera Glorious Serum en dan Aloë Vera Glorious Cream.

Aloë Vera Instant Lifting Mask

Het Aloë Vera Instant Lifting Mask is een masker wat zorgt voor directe lifting van de huid. Voor mannen en vrouwen vanaf 18 en  iedere huidskleur.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aloë Barbadensis Leaf Extract, Granaatolie, Druiven Extract, Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, Argan olie, Zeevenkel Extract, Biologische teelt.

Gebruik: Schenk de vloeistof bij het vliesmaker in het bijbehorende bakje totdat de vloeistof volledig is opgenomen. Breng vervolgens het masker aan op het gelaat. Houdt neus, mond en ogen vrij. Tip: leghier na watjes met Aloë Vera Intensive Tonic watjes op de ooglede. Voor nog meer effect kun je folie over het gelaat aanbrengen. Laat het masker 15-20 minuten intrekken.

Verwijder het vliesje van het gelaat en laat het overtollige masker op de huid zitten. Vervolgens de Aloë Vera Instant Eye Cream, de Aloë Vera Glorious Serum en de Aloë Vera Glorious Cream aanbrengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *