Wat doet Vitamine C allemaal voor de huid?

Vitamine C is niet alleen belangrijk in je voeding, ook in cosmetische producten is het een wonder middel. Het is zelfs een van de best bestudeerde cosmetische ingrediënten, die de huid echt verbeterd. Het is en blijft een van de belangrijkste antioxidanten die je lijf nodig heeft.

Vitamine C stimuleert de huid om collageen aan te maken. Dit is nodig om te huid te verstevigen. Vitamine C werkt ook bevorderlijk om puistjes of mee-eters tegen te gaan. Verder kan het ingrediënt acne en pigmentvlekken verminderen, en werkt het bij rosacea. Het helpt ook om de strijd aan de gaan tegen het ouder worden van de huid, denk beperken van UV-schade.
In onze Vita C behandeling gebruiken we LeviSsime Peeling Pulling Out als alternatief voor stoom tijdens een peeling en VitaC Cream als revitaliserende gezichtscrème. Tevens hebben we een prachtige alginaat VitaC masker die je huid vandaag verbetert, mogen er nog beter laat uitzien en de derde dag het meeste resultaat laat zie! Vind je dichtstbijzijnde LeviSsime schoonheidsspecialiste en probeer het!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *