Huidverzorging bij eczeem

Eczeem is een allergische ontstekingsreactie van de huid. Het is een van de meest bekende huidaandoeningen. Dit kan ontstaan vanaf de geboorte maar ook op latere leeftijd. Over het algemeen zijn er aangedane plekken rood en schilferig, ook kunnen ze ontzettend jeuken en er kunnen zelfs blaasjes ontstaan.

Een goede verzorging van de huid, soms in combinatie met medicatie, kan eczeemklachten in veel gevallen onder controle houden. Ongeacht of je eczeem actief is of niet, het is verstandig om twee keer daags, in de ochtend en in de avond, je huid in te smeren met een Barrier herstellende crème.
De voor ons zichtbare scheurtjes en gaten in de huid kunnen we met een goede crème tijdelijk dichten. Daarnaast worden aan crèmes ook nog ingrediënten toegevoegd die de mooie eigenschap hebben om water aan te trekken en de huid helpen water vast te houden. Dat is precies wat je nodig hebt met eczeem.

Meet onze Aqua lijn. Verhoog je huid hydratatie met 91% in slechts vier weken met de Aqua lijn, verrijkt met Macadamia olie, Moringa boter en fijn moleculair Hyaluronzuur. Speciaal voor de eczeemhuid, de zeer vochtarme huid, maar ook de normale huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *