Lancering Precious Beauty Care eigen Organische lijn!

F E E S T ! !


Precious Beauty Care lanceert eigen Vegan Lijn met ongekende werking!

Deze 100% organisch en volledige natuurlijke anti-aging Vegan lijn is helemaal vrij van parabenen, paraffines, sulfaten, hormonen en bevat 0% synthetische noch chemische ingrediënten.

Precious Beauty Care wil samen met jou de huid weer gezond maken!
Precious Beauty Care 100% Organisch/Vegan/Natural producten zijn gecertificeerde producten, die niet op dieren zijn getest, vrij van parabenen, paraffines, hormonen, sulfaten, synthetische en chemische stoffen. De parfum is gemaakt van etherische en limonene oliën en  biologisch en 'fair-trade' geteeld.

 

Het NIEUWE assortiment bestaat uit:

- een reiniging,
- oogcrème,
- serum,
- mega anti-aging crème.
- SPF/zon bescherming,
- foundation,
- peeling
- en masker.
Ieder jaar komen we met een uitbreiding op dit assortiment.
Producten gaan door de epidermis en werken tegen anti-aging, rosacea, roodheid, eczeem, schilfers, ontstekingen en verfijnt poriën. We hebben ongekende resultaten!
Deze volledige natuurlijke lijn heeft onder andere ingrediënten zoals Aloë Vera, Granaatappel, olijf, druif, hyaluronzuur van fijn moleculair gewicht, vitamine A E B H K en magnesium doen hun werking. Echt prachtig.

Granaatappel

Granaatappel is een antioxidant met verjongende werkingen. Het zorgt voor een blijvend resultaat met veel gezondheidsvoordelen.
Granaatappel bevat mineralen (calcium, ijzer en kalium), vitaminen (A, C, E en B5 en een grote hoeveelheid vezels.

Aloë Vera

Aloë Vera helpt niet alleen om de wonden te genezen en zorgt er ook voor dat littekens worden hersteld. Om ervoor te zorgen dat een litteken herstelt breng je tweemaal per dag aloë vera gel aan op de getroffen regio.
Aloë vera werkt niet alleen als een pijnstiller en voorkomt ook vorming van infecties en littekens. Verdere voordelen van Aloë vera zijn:
- Werkt mega anti-aging
- Ontsmettend: de gel vormt een beschermende laag over wonden
- Werkt als bacteriocide
- Werkt ontstekingsremmend.

 

Olijven

Olijfolie wordt als verzachtend middel gebruikt bij ernstige huidaandoeningen als eczeem. Olijfolie draagt bij aan de verbetering van de huid elasticiteit, waardoor rimpels verminderen.
De vitaminen en mineralen in olijfolie helpen de huidcellen om zich te vernieuwen waardoor littekens helen. Om je droge huid goed te verzorgen kun je gebruik maken van olijfolie. Olijf bevat calcium, ijzer, magnesium en vitamine A.
Voor het eerst in 11 jaar staan we, niet op de Beauty Trade Special beurs in Utrecht omdat we onze lancering goed willen voorbereiden.
Mis het niet!
Fijne dag en graag tot ziens!
Voor meer informatie, neem contact met ons op!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *