Stap 2: Zet doelen voor jezelf en boost je huid!


In de volgende blogreeks geven wij elke week 1 tip om je dag goed te starten, niet alleen door middel van voeding en cosmetica maar ook door middel van het in beweging brengen van je energie. Je bent wat je eet en je bent wat je doet. “Excellentie is dus geen daad maar een gewoonte”, volgens Aristoteles. Een goed begin van je dag zet de toon voor de rest van de dag. Het zijn je gewoontes die je dag creëren. Deze bepalen hoe je dag zal verlopen en die het verschil maken tussen een dag waarop jij de leiding hebt of een dag die jou leidt. Deze week lichten we de tweede stap uit; zet doelen voor jezelf en boost je huid.

Zodra je energie weer lekker stroomt en je je gezicht weer helemaal hebt gereinigd, is het tijd om wat tijd voor jezelf te nemen. Schrijf in een notebook of schrift je doelen en wensen op. Dit helpt je om een duidelijke missie voor de dag te hebben. Technieken die je daarnaast kunt gebruiken om je doelen en wensen op gang te laten komen zijn visualiseren, meditatie of journaling. Dit helpt je om in een flow van energie te komen waardoor je eerder je doelen en wensen zult aantrekken.
In stap 1 heb je je huid gereinigd. Bij stap 2 gaat het om het hydrateren van de huid. Gebruik daarbij een crème die past bij je huid. Heb je bijvoorbeeld last van acne of last van een vettige huid? Gebruik dan onze Armony serum en dagcrème.
Mensen vergeten vaak dat je niet alleen een dagcrème moet gebruiken, maar dat het ook voordelig en effectief is om een aparte crème voor je ogen te gebruiken. Neem de Eye Balsam als voorbeeld, deze crème zorgt voor een anti-aging effect, gaat het effect van wallen en rimpels tegen en geeft weer een frisse look aan de ogen. De werkbare stoffen van de oogproducten moeten kleiner gemaakt worden dan producten voor het gelaat om ervoor te zorgen dat de ingrediënten in de huid kunnen trekken. Een dag verzorging zal niets voor de ogen doen.
Volgende week behandelen we stap 3, richting bepalen en opvolging.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *