Stap 3 – Richting bepalen en opvolging.


In de volgende blogreeks geven wij elke week 1 tip om je dag goed te starten, niet alleen door middel van voeding en cosmetica maar ook door middel van het in beweging brengen van je energie. Je bent wat je eet en je bent wat je doet. “Excellentie is dus geen daad maar een gewoonte”, volgens Aristoteles. Een goed begin van je dag zet de toon voor de rest van de dag. Het zijn je gewoontes die je dag creëren. Deze bepalen hoe je dag zal verlopen en die het verschil maken tussen een dag waarop jij de leiding hebt of een dag die jou leidt. Deze week lichten we de derde stap uit; richting bepalen en opvolging.
Je hebt zojuist stap 1 en 2 gevolgd van onze blogreeks. Je hebt je huid gereinigd, gehydrateerd, je zit weer vol energie en je hebt een duidelijk doel voor de dag. Het belangrijkste van alle stappen, is het vasthouden aan deze doelen. Je bepaalt deze doelen niet om ze uiteindelijk weer te vergeten als je bijvoorbeeld op kantoor aankomt. Je moet juist bewust zijn van je doelen en jezelf hier aan herinneren een aantal keer per dag.
Dit kun je op je eigen manier doen. Kies er bijvoorbeeld voor om in plaats van binnen te lunchen, een wandeling te maken en je gedachten op een rij te zetten of te visualiseren over je doelen en wensen. Kies er bijvoorbeeld voor om tijdens werk 2 minuten aan beweging in te plannen om je energie weer op pijl te krijgen.
Qua cosmetica, is het ook enorm belangrijk om niet alleen je huid te reinigen en te hydrateren, maar ook om dit op te volgen door de middag heen. Net als je wensen en doelen. Neem bijvoorbeeld ‘pocket size’ producten mee om je huid door de dag heen te verzorgen. Neem bijvoorbeeld de Armony Stick, deze zorgt ervoor dat bacteriën geen kans krijgen en acne snel verdwijnen. Het is 15 ml en dus ook een perfect formaat voor in je tas en voor snel gebruik.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *