Druiven Extract

De druif bevat goeie mineralen wat goed is voor ons lichaam. Druiven bezitten vitamine C, A, B1, B2, P en mineralen: kalium, ijzer, mangaan en verschillende andere voedingsvezels. In druiven zit er ook resveratrol, wat bekend staat als een belangrijke anti-aging stof.

Naast de vermindering en de preventieve bescherming van verschillende ziektes, heeft de druif ook het positieve effect met betrekking op verbeteren. Onze huid is de grootste orgaan van ons lichaam. Om dit goed te beschermen dien je goed te zorgen voor je huid. Het eten van druiven kan daar uitkomst voor bieden. Druiven verbeteren namelijk de gezondheid van je huid. In druiven zit vitamine C. Vitamine C staat bekend als een vitamine wat goed is voor je huid. Het helpt je namelijk om veroudering van je huid te voorkomen. De Druif stimuleert collageen- en elastine-synthese waardoor de huid steviger en elastischer blijft.

Naast het eten kun je het vruchtvlees van de druif op je huid smeren. Wanneer dit een half uur intrekt, vermindert het je rimpels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *