Precious Beauty CARE – VEGAN Aloë Vera BB Cream & Aloë Vera Perfect Sun (SPF 30+)

Aloë Vera BB Cream

Aloë Vera BB Cream is een verzorgende crème met een universele kleur die zich makkelijk aan elke huidskleur aanpast. Het geeft een lichte dekking en draagt een SPF 15+.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aloë Barbadensis Leaf Extract, Amandelolie, Sheaboter, Druiven Extract, Jojoba Esters, Limonene, Biologische teelt. Voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur.

Gebruik: Na het reinigen en na bovenstaande genoemde verzorging van de huid breng je de Aloë Vera BB Cream aan over de Aloë Vera Glorious Cream. Dit kan zodra de Aloë Vera Glorious Cream volledig is ingetrokken. Het product is behoorlijk romig. Hierdoor blijft in enkele gevallen bij het indrukken van het pompje de bovenkant blijven hangen. In dit geval is het raadzaam om deze omhoog te halen. SPF beschermt je tegen de zon en de zon verouderd de huid altijd. Zelfs in de schaduw. SPF op de huid werkt na 30 minuten en is na 2-2,5 uur uitgewerkt. Advies is om deze crème daarom iedere 2 uur aan te brengen.

Aloë Vera Perfect Sun (SPF 30+)

Aloë Vera Perfect Sun is een heerlijke verzorgende zonnencreme met SPF 30+. Voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur.

De Aloë Vera Perfect Sun SPF 30 beschermt je huid tegen: UV-A, UV-B en Infraroodstralingen.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aqua, Aloë Barbadensis Leaf Extract, Caprylic /capric Triglyceride, Olijf Extract, Amandelolie, Lavendel, Sheaboter, Granaatolie, Zeevenkel Extract, Jojoba Esters, Biologische teelt.

Gebruik: Na het reinigen en na bovenstaande genoemde verzorging van de huid breng je de Aloë Vera BB Cream aan over de Aloë Vera Glorious Cream. Dit kan zodra de Aloë Vera Glorious Cream volledig is ingetrokken. Het product is behoorlijk romig. Hierdoor blijft in enkele gevallen bij het indrukken van het pompje de bovenkant blijven hangen. Dan is het raadzaam om deze omhoog te halen. SPF beschermt je tegen de zon en de zon verouderd de huid altijd. Zelfs in de schaduw. SPF op de huid werkt na 30 minuten en is na 2-2,5 uur uitgewerkt. Advies voor maximaal resultaat tegen veroudering en ter voorkoming van pigment vlekken is om deze crème daarom iedere 2 uur aan te brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *