Precious Beauty CARE – VEGAN Instant Eye Cream

Aloë Vera Instant Eye Cream

De Aloë Vera Instant Eye Cream is anti-aging, voor de droge huid met milia en zeer geschikt voor iedereen met extreem gevoelige ogen. De werkbare stoffen zijn bij oogproducten fijner gemaakt zodat ze, anders dan een gezichtscrème, in de huid kunnen trekken. Geschikt voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur. Begin met het aanbrengen van oogcreme rond je 23e levensjaar voor optimaal resultaat.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aloë Barbadensis leaf extract, Amandelolie, Sheaboter, Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, Granaat olie, Druiven Extract, Cactus Extract, Limonene, Biologische teelt.

Gebruik: Breng een oogcrème altijd rondom de ogen aan, zowel op de slapen, onder en boven de wimpers, op het bewegend ooglid en de mond aan. De huid rondom je mond heeft dezelfde structuur als de huid van je ogen. Een gewone crème zal niks doen op deze plekken omdat de moleculen/peptides van een gewone crème te groot zijn om in de huid van de ogen en mond te kunnen dringen. Het is daarom erg belangrijk om altijd een oogcrème te gebruiken en om deze niet vergeten aan te brengen rondom de mond. Deze crème breng je 2 x per dag aan voor maximaal resultaat. In de ochtend en in de avond na het reinigen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *