Precious Beauty CARE – VEGAN Cleanser & Tonic

Zoals beloofd gaan we ons in de komende blogposts verdiepen in de prachtige Precious Beauty CARE – VEGAN productlijn. In deze post zullen de Aloë Vera Intensive Cleanser en de Aloë Vera Intensive Tonic getoond worden.

Aloë Vera Intensive Cleanser

De Aloë Vera Intensive Cleanser is geschikt voor de rijpe-,  zeer droge- en bijzonder gevoelige huid. Het reinigt de huid van ogen, mond, gelaat, hals en decolleté grondig. Voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur.

Ingrediënten: Ingrediënten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aloë Barbadensis leaf extract, Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht. Allen gewonnen uit biologische teelt.

Gebruik: De eerste stap in je 24-uurs verzorging is het gebruik van deze cleanser/Gel. Reinig twee maal per dag voor huidverbetering. Verspreidt het product over de vochtige huid, gebruik een vochtige wattenschijf of onder de douche. Reinig met roterende bewegingen. Het vuil van de huid wordt geabsorbeerd door de milk en de huid wordt tot diep in de poriën grondig gereinigd. Verwijder hierna de cleanser met (een kompresdoek) en lauw tot warm water. Hierna komt het gebruik van de Aloë Vera Intensive Tonic. Vergeet niet de huid te ontdoen van je dode huidcellen door veilig 1 x per week te scrubben met de Aloë Vera Face Exfoliator Scrub. Onthoud: hoe schoner de huid, des te beter trekken werkbare stoffen in de huid.

Aloë Vera Intensive Tonic

De Aloë Vera Intensive Tonic is een gel, het tonificeert de huid, zorgt ervoor dat alle laatste resten van de cleanser worden verwijderd, herstelt de Ph waarde van de huid en zorgt ervoor dat de huid tot rust komt. De Aloë Vera Intensive Tonic is zeer geschikt voor de rijpe-, gevoelige- en vochtarme huid. Voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aloë Barbadensis Leaf Extract, Tarwekiemolie, Hyalurozuur van laag moleculair gewicht, Lavendel, Sinaasappel schil Extract, Kamille Extract, Calendula Extract, Limonene, Biologische teelt.

Gebruik: Gebruik van de Aloë Vera Intensive Tonic is stap twee van de 24-uurs verzorging en de tweede stap in de reiniging. Reinig twee maal per dag voor huidverbetering. Breng de tonic op 1 of 2 wattenschijfjes en ga hiermee in strijkbewegingen over de huid. Strijk altijd van boven naar beneden en van binnen naar buiten. Stap drie is het aanbrengen van de Aloë Vera Instant Eye Cream. Vergeet niet de huid te ontdoen van je dode huidcellen door veilig 1 x per week te scrubben met de Aloë Vera Face Exfoliator Scrub. Onthoud: hoe schoner de huid, des te beter trekken werkbare stoffen in de huid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *