Precious Beauty CARE – VEGAN Serum & Cream

Aloë Vera Glorious Serum

Het Aloë Vera Glorious serum is een stofwisselingsverbeteraar. Voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur. Dit serum is anti-aging en zeer geschikt voor iedereen die zijn of haar huid wilt verbeteren. Het vermindert rimpels, hydrateert de huid enorm en zorgt ervoor dat problemen aan de huid zoals: roodheid, schilfers jeuk, rosacea, exceem.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aloë Barbadensis leaf extract, Tarwekiemolie, Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, Biologische teelt.

Gebruik: Breng het serum met strijkende of roterende bewegingen aan op het gelaat. Dit product trekt erg snel in de huid. Voor maximaal resultaat 2 x per dag aanbrengen, in de ochtend en in de avond.

Aloë Vera Glorious Cream

De Aloë Vera Glorious Cream is een crème die voldoet aan vele wensen. Het is een heerlijk romige crème die erg gemakkelijk uitsmeert. De crème verbetert vele huidproblemen, het vermindert rimpels en de crème hydrateert de meest vochtarme huid. Kortom: een crème die breed inzetbaar is. In deze crème zit geen SPF. De SPF gaat eroverheen via de Aloë Vera BB Cream (SPF 30+) of via de Aloë Vera Perfect Sun (SPF 30+). Hier hebben wij bewust voor gekozen. De SPF breng je er hierna overheen aan. Voor mannen en vrouwen van iedere leeftijd en huidskleur.

Ingrediënten: Ingredienten zijn onverwarmd en daardoor erg sterk. Aqua, Aloë Barbadensis leaf extract, Olijf Extract, Amandelolie, Jojoba olie, Sheaboter, Hyaluronzuur van laag moleculair gewicht, Geranium, Druivenpit olie, Cactus Extract, Limonene, Biologische teelt.

Gebruik: Breng de crème met strijkende of roterende bewegingen over het serum heen aan op het gelaat, hals, decolleté en de bovenkant van je handen. Het product is behoorlijk romig. Hierdoor blijft in enkele gevallen bij het indrukken van het pompje de bovenkant hangen. In dit geval is het raadzaam om deze omhoog te halen. Voor maximaal resultaat 2 x per dag aanbrengen: in de ochtend en in de avond.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *