Spring je slank!


Springen stimuleert je doorbloeding, dit speelt ook een belangrijke rol bij de afvoer van vocht en afvalstoffen. Door het springen wordt er een toevoer van extra zuurstof naar de huid geleid, wat zorgt voor meer elasticiteit in de huid. Het is ook nog eens gratis en je kunt het overal doen! Daarin kun je zelf het zo uitdagend mogelijk maken als je wilt. Gebruik bijvoorbeeld een trampoline, gewichten of een springtouw. Maar het kan net zo makkelijk in je huiskamer.

Je hebt er daarnaast ook geen dure attributen voor nodig. En zoals eerder genoemd, kan het haast overal! Probeer het ook eens op momenten tussendoor. Zit je bijvoorbeeld de hele dag achter een computer, neem dan bijvoorbeeld 2 minuten pauze om 2 minuten lang te springen. Als je dit elke dag doet, heeft dit enorm veel invloed! Of moet je bijvoorbeeld wachten tijdens het koken? Ga gewoon even springen en stimuleer zo lekker de doorbloeding.

Gebruik ook producten om dit proces te stimuleren, zoals de Sculptlist Gel van LeviSsime. Deze bevat cafeïne en ondersteunt de vetverbranding en vermindert cellulitis. Zorgt voor een geherdefinieerd silhouet en een gladde huid. Het stimuleert de doorbloeding en aanmaak van collageen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *