Wat is het voordeel van een ampul gebruiken?

De inhoud van een ampul is het sterkste wat een schoonheidsspecialiste of huidtherapeute kan inzetten om de huid maximaal te verbeteren, te voeden, te herstellen, te hydrateren en je stofwisseling te verteberen. Het is een super huidverbeteringsproduct wanneer je huid behoefte heeft aan vitaliteit, weerstand en glans. Het is een zeer geconcentreerd product met specifieke en krachtige werkstoffen.

Een ampul is een echte boost voor de huid. Het zit in een klein glazen flesje met bijna alleen maar werkstoffen. Het flesje breek je open en de werkzame stoffen zijn voor éénmalig gebruik. In een ampul zitten veel meer geconcentreerde werkstoffen dan in een crème of een masker. Deze werkstoffen zijn zeer kleine moleculen en zijn zo goed samengesteld dat ze goed door de huid worden opgenomen en volledig intrekken.

Hoe gebruik je ampullen? Reinig eerst de huid, breek vervolgens de ampul open en doe de inhoud van de ampul op je handen en verdeel het over gezicht, hals en decolleté. Druk het rustig in de huid totdat je voelt dat het gaat plakken.  Hierna kan de dag- of nachtcrème worden aangebracht.

Wanneer of hoe vaak kun je nu het beste een ampul gebruiken? Een ampullenkuur is het beste om 4 keer per jaar te gebruiken, bij het wisselen van de seizoenen of als je een feest hebt.

Een ampullenkuur is het beste om 4 keer per jaar te gebruiken, bij het wisselen van de seizoenen of als je een feest hebt.

LeviSsime heeft meerdere ampullen, zijn voor alle leeftijden, mannen, vrouwen en voor alle verschillende huidskleuren:

 • Astrigent complex ampul; dit zijn ampullen voor de gecombineerde/vette huid. Het is bacterie dodend, roodheid verminderend, hydraterend en vol zink, passievrucht extract en fruitzuren.
 • Oxigenizing ampul; dit zijn ampullen voor een zuurstofbehandeling, herstellen de verzwakte huid, in te zetten voor de gevoelige huid en vol fruitzuren en peer.
 • Sensitive vital ampul; dit is een kalmerende ampul voor de gevoelige huid. Geeft de huid weer energie en zit vol hazelnoot extract, calendula en oranjebloesem extract.
 • Tensoactive ampul; strak makend, tonificerend gezichtsserum. Op basis van hyaluronzuur en Asiam Pennybort.
 • Flash active ampul; geeft een verstevigend effect en een anti-aging effect. Mooi in te zetten bij bruidjes als basis voor de make-up. Op basis van plantaardige placenta.
 • Collagen plus ampul; mega anti rimpel, voedend voor de huid en maakt collageenvezels steviger. Op basis van collageen en Aloë Vera.
 • Glycolev ampul; is een glycolic fruitzuurpeeling voor alle huidtypes maar is echter alleen voor professioneel gebruik en niet voor thuisgebruik.
 • Dermocomplexampul; deze ampullen zijn perfect voor in de mannenbehandeling of voor na het scheren, omdat het de huid herstelt. Op basis van kamille,  marine collageen en elastine.
 • Aqua ampul; herstelt de huidbarrière en zorgt ervoor dat milia geen kans krijgen.
 • Lift Active Face+; dit is voor de rijpe huid, het is een goed anti-aging ampul.
 • Biocomplex zeewier; maakt de huid strak en geeft anti-cellulitis effect. Ivy extract, holly extract en hyaluronzuur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *