De ultieme organische productlijn

De consument is kritischer dan ooit. Ze willen puur, natuurlijk, zonder parabenen, zonder parafine, zonder chemicaliën, zonder parfum, met voedende en herstellende ingrediënten en resultaat gericht.

Mijn naam is Ine Brummelhuis. Ik ben de oprichtster en eigenaresse van Precious Beauty Care. Vóór Precious Beauty Care heb ik 10 jaar een fantastische praktijk gerund als huidtherapeute en 10 jaar les gegeven aan een opleidingsinstituut voor schoonheidsspecialisten.

Met meer dan 20 jaar toonaangevende kennis ben ik enkele jaren geleden aan de slag gegaan om een uniek producten te realiseren. Hier is een krachtige productlijn uit gekomen: Precious Beauty CARE – VEGAN. De producten zijn 100% organisch, 100% biologische teelt, chemicaliën vrij, parabenen vrij, parafine vrij, hormoon vrij, niet op dieren getest, natuurlijke geuren, onverwarmde sterkt ingrediënten, natuurlijke vitamine A,E,C,B,H,K,I, vol mineralen en met een effectieve werking die wij effectief inzetten tegen rimpels, eczeem, rosacea, psoriasis, schilfers, roodheid, de zeer droge huid, de baby huid en de verbrande huid.

Daarnaast zijn wij bekroond met het Natrue certificaat.

Huidverbeteraar

Een krachtige lijn met groot resultaat bij droge huid, eczeem, schilferige huid, rosacea en rimpels.

Maximaal profiteren

Met de VEGAN lijn profiteer je van een lage inkoopprijs waardoor je een maximale marge hebt op ieder product.

Uniek in de markt

Biologische productlijn waarbij volledig gebruik is gemaakt van natuurlijke ingrediënten.

Vol natuurlijke ingrediënten

Wij zijn op zoek gegaan naar organische en biologische ingrediënten met ouderwets veel vitaminen, mineralen die de stofwisseling stimuleren. Deze booster ingrediënten hebben we verwerkt in de Precious Beauty CARE – VEGAN lijn. Niet onbelangrijk te noemen is dat onze ingrediënten onverwarmd worden ingezet. Dit geeft mega activering en verbetering van de huid met een geweldig herstellend vermogen.

Een lijn die voor natuurlijk gaat

Dé productlijn die helemaal biologisch en organisch is.

Parabenen vrij

Paraffine vrij

Hormoon vrij

Sulfaat vrij

Chemicaliën vrij

Dierproef vrij

Met etherische oliën

Natuurlijke geuren

Natrue gecertificeerd

Onze lijn is Natrue gecertificeerd, wat betekent dat er onafhankelijke strenge controle plaatsvindt op het biologisch telen van de ingrediënten, de hoge kwaliteit van het productieproces en de zuiverheid en kwaliteit van onze Vegan producten.

 

 

Aloë vera als krachtige basis

De Aloë Vera-gel (Aloë Barbadensis leaf) is de basis van de Precious Beauty Care – VEGAN lijn, geeft een verkoelend effect en werkt hydraterend. Aloë Vera verbetert de huid, vermindert rimpels, acne en erytheem (roodheden).

De geharde huidcellen worden zachter door de aangebrachte aminozuren die in de Aloë Vera gel aanwezig zijn. Dit geeft een prachtige verjonging van de huid. De aanwezige zink in de Aloë Vera wordt gebruikt als een samentrekkend middel om de poriën te verstevigen. Precious Beauty CARE gebruikt onverwarmde Aloë Vera waardoor de werking vele malen krachtiger is. Aloë Vera heeft natuurlijk vitamines A, E, B, C, H, K en I.

 

Een korte productdemonstratie:

                 Precious Beauty CARE- VEGAN lijn

 

Een volledig biologische en organische productlijn

Maakt jouw praktijk onderscheidend

Overtreft alle verwachtingen van de consument

Parabenen, paraffine, hormoon, sulfaat en chemicaliën vrij

Met de Vegan lijn geniet je niet alleen van de krachtige en effectieve effecten van de producten. Maar profiteer je ook nog eens van een maximale marge.